Persondatapolitik

Opdateret 6. juni 2018

I den her persondatapolitik kan du læse hvordan vi behandler dine personoplysninger når du køber varer på webshoppen.

Hvis du har spørgsmål eller hvis der er noget du ikke er tilfreds med, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Vi indsamler og behandler kun personoplysninger om dig, for at kunne fuldføre din ordre fra webshoppen. Vi sender dig altså ikke noget spam, eller sælger din data til andre.

Vi indsamler følgende personoplysninger om dig:

  • Navn, adresse, e-mail, telefonnummer og konto oplysninger.

Vi indsamler kun personoplysninger, du selv giver os adgang til, eller som ligger frit tilgængeligt på internettet, fx. et telefonnummer hvis vi ikke har fået det og skal hurtig i kontakt med dig.

Hvordan bruger vi personoplysninger?

Personoplysninger anvendes udelukkende til at kunne løse den opgave du har bedt os om at løse for dig.

For at kunne løse de opgaver vi får, bruger vi en række underleverandører, fx. til hosting af e-mail.

Den opdaterede lister over underleverandører findes nedenfor, med link til hvordan de som databehandler, håndterer personoplysninger på vegne af os.

Hvordan kan du få indsigt i de personoplysninger vi har?

Du kan til enhver tid, få oplyst hvilke personoplysninger vi har liggende på dig. Du kan blot skrive til hej@tekstilrevolution.dk, så sender vi dig det fulde overblik.

Hvornår sletter vi dine personoplysninger?

De personoplysninger som du registrerer i webshoppen (navn, adresse, telefon og e-mail), bliver slettet automatisk 6 måneder efter at vi har afsendt din ordre.  

Vi gemmer vores e-mailkorrespondancer. Normalt klarer vi hele dit køb i webshoppen uden e-mailkorrespondancer. Skulle det alligevel ske at vi, eller du har brug for kontakt over e-mail, gemmer vi korrespondancen i 26 måneder, hvorefter den slettes automatisk.

Vi opretter den opgave du giver os i projektstyringsprogrammet Trello. De personoplysninger som vi skriver ind i Trello, slettes 2 måneder efter opgaven er afsluttet.

Hvordan får jeg slettet mine personoplysninger?

Såfremt du ønsker at vi sletter dine personoplysninger, kan du kontakte os på hej@tekstilrevolution.dk. Så sørger vi for at det bliver slettet og giver dig besked.

Skulle du mod forventning være utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, vil vi meget gerne høre fra dig og ellers har du mulighed for at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk. Læs mere på www.datatilsynet.dk

Hvem er ansvarlig for mine persondata?

Tekstilrevolution.dk by Makershirt IVS
Esromgade 15, st, 1001
2200 København N
CVR-nr. 32239027
Tlf. +45 31 23 23 66
hej@tekstilrevolution.dk

 

Underleverandører

Klik på linket for hver af underleverandørerne for at læse hvordan de behandler persondata som databehandler (Data Processor Agreement).